Köpvillkor

LEVERANS

De färdigsydda lampskärmar som finns i shopen skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar från det att din betalning mottagits.

Leveranstiden för skräddarsydda lampskärmar kan variera beroende på hur många beställningar vi har för tillfället samt leveranstiden av material. Du får alltid en uppskattad leveranstid innan du bekräftar ordern och vi kommer göra allt vi kan för att hålla den tidsramen. Vi kan dock inte påverka om leveranser av material drar ut på tiden och tar inget ansvar för detta. Materialet till din lampskärm beställs in först när vi fått in din betalning. Leveranstiden beräknas alltså utifrån dagen då beställningen betalats.

När lampskärmen är klar för leverans skickas den normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi kontaktar alltid dig innan vi skickar din skräddarsydda skärm så att vi vet att du har möjlighet att hämta ut paketet hos ombud. Leveranstiden till närmsta utlämningsställe varierar beroende på postnummerområde men sker vanligtvis inom 2-3 dagar från påbörjad leverans.

Leverans sker vanligtvis med Postnord postpaket. När paketet skickats får du kollinummer via e-post så att du kan spåra paketet via postnords hemsida eller app. Paketet hämtas hos paketombud.
Du är såklart också välkommen att hämta lampskärmen hos oss, upphämtning sker då enligt överenskommelse.
I vissa fall kan hemleverans inom Stockholms-området ordnas mot kostnad, kontakta oss för mer information. Meddela gärna önskat leveransalternativ innan vi beräknar kostnaden för din lampskärm.

Problem med leveransen
Om en försändelse inte anländer till dig så hör av dig till oss via e-post, så kan vi börja spåra försvunnet gods.
Om ett paket har blivit skadat, ska detta anmälas redan vid hämtning på posten/ombud. Är skadan av den dolda sorten och inte blir tydlig förrän du kommer hem, så tar du bilder på skadorna och kontaktar Postnord och oss.

Ej uthämtad vara
Om du av någon outgrundlig anledning inte hämtat ut beställd vara, så sänds paketet i retur till oss av Postnord. Icke uthämtade paket debiteras i efterhand med 500 kr, för fraktkostnad, utlägg och hantering samt administrativa tjänster.
Om du inte hämtar ut en färdigsydd lampskärm återbetalas det betalade beloppet minus 500kr enligt ovan.

Vi förvarar skräddarsydda lampskärmar i högst 3 månader. Om du efter 3 månader inte hämtat ut din lampskärm eller hört av dig till oss vi e-post till info@fringescience.se har vi rätt att sälja lampskärmen vidare. Vi betalar inte tillbaka beloppet för lampskärmen i dessa fall.
sv_SESwedish