Frakt & Retur

LEVERANS

Leveranser skickas med Postnord till närmaste postombud. Ange ditt mobilnummer / epost i kassan för att få leveransuppdateringar.

Du behöver legitimera dig när du hämtar ut ditt paket.LEVERANSTID

Färdiga lampskärmar skickas vanligen inom 1-3 vardagar.
Leveranstiden till närmsta utlämningsställe varierar beroende på postnummerområde men sker vanligtvis inom 2-3 dagar från påbörjad leverans.LEVERANSKOSTNAD

Leveranskostnaden framgår när du lägger varan i kundkorgen och går vidare till kassan.HÄMTA PÅ PLATS

Det går också bra att välja ‘Hämta på plats’ i kassan om du vill hämta lampskärmen (Gamla stan, Stockholm). Kontakta oss via mail för att boka in en tid som passar.ÅNGERRÄTT

SKRÄDDARSYDDA SKÄRMAR

Alla skräddarsydda lampskärmar är beställningsvaror och tillverkas utefter varje kunds specifika önskemål. Inga beställningar omfattas således av ångerrätt, öppet köp eller bytesrätt.
Ångerrätt gäller alltså inte.FÄRDIGA LAMPSKÄRMAR

Vid köp av färdiga lampskärmar har du 14 dagars ångerrätt från dagen du mottagit dina varor.RETUR (FÄRDIGA LAMPSKÄRMAR)

RETUR VIA POST

Ta kontakt med oss innan du skickar tillbaka något. Du har rätt att packa upp och kontrollera produktens finish och funktion. Varorna måste vara i ursprungligt skick och välemballerade (på samma sätt du mottog dem) då de returneras till oss.

Du som köpare ansvarar för att varan kommer tillbaka till oss i ursprungligt skick. Vi rekommenderar därför att skickar med spårbart postpaket. Du som köpare betalar returfrakten. Den frakt du betalade för varan när du beställde den återbetalas.


RETURSEDEL

För den som vill kan vi ordna en retursedel som du kan skriva ut och sätta fast på paketet innan det lämnas in hos ombud. Kostnaden för retursedeln dras då av från det belopp som återbetalas. Paketet lämnas in på ditt Postnord-ombud.


LÄMNA PÅ PLATS

Det går också bra att lämna tillbaka lampskärmen på plats hos oss – boka så fall en tid i förväg.Returer skickas till:
Att. Charlotte Arai
Fringe Science
Kåkbrinken 14
11127 StockholmMer information om frakt, ångerrätt & retur hittar du i våra Köpvillkor

sv_SESwedish